четвртак, 18. септембар 2014.

Mandala za Yarndale

Početkom maja Lucy je objavila poziv da heklamo mandale za Yarndale.
Napravila sam ih sijasert, ali sam kako je vreme odredjeno za slanje isticalo, morala da se odlučim za jednu. Moj izbor je pao na ovu:

Mandala Wheels for Yarndale


Lucy je poštom dobila oko 1.000 mandala iz celog sveta (negde je bila napisala broj zemalja iz kojih su joj mandale stizale, ali sad ne mogu da pronadjem) i sve ih je slikala, potpisala i postavila na Yarndale on Pinterest, a sve će biti izložene na zidu u hali gde će se Yarndale održati.

Planirala sam, i radovala se tome, da otputujem u Englesku i odem na Yarndale, medjutim okolnosti su me sprečile, tako da ove godine neću imati priliku da sve to i lično slikam i učestvujem u pratećim dešavanjima.

Ovu mandalu, kao i nekoliko prethodno uradjenih, sam radila "iz glave". Htela sam da zapišem redosled i napravim pattern, ali nikad dovoljno vrmena.

Jedina (i prva) mandala koju sam uradila po uputstvu bila je Little Spring Mandala na blogu Made in K-town, na kome nažalost nema novih postova još kraja decembra 2013. godine.

Moja prva mandala
Onda sam počela otprilike da dodajem i već kod četvrte-pete sam ih radila iz glave, evo nekoliko nasumično izabranih:
Očigledno je da imam problem sa izborom pozadine i svetla, ali radim na tome, pa će slike nekih sledećih mandala nadam se biti bolje.  :)
Нема коментара:

Постави коментар